Moustafa Mohammad (voorgrond rechts) viert zijn achtste treffer van het seizoen. Tegen Moerse Boys scoorde hij de openingstreffer.
Volledig scherm
Moustafa Mohammad (voorgrond rechts) viert zijn achtste treffer van het seizoen. Tegen Moerse Boys scoorde hij de openingstreffer. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren

zondag hoofdklasse bNa twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.

 1. DEVO degradeert naar vijfde klasse, Terheijden laat kans om in te lopen liggen
  Zondag 4C

  DEVO degradeert naar vijfde klasse, Terheijden laat kans om in te lopen liggen

  Het doek is definitief gevallen voor DEVO. Het team uit Bosschenhoofd keert weer terug naar de kelder van het amateurvoetbal. Na de promotie in 2019 naar de vierde klasse is er nu een eind gekomen aan dit avontuur. Terheijden kon pas in blessuretijd op gelijke hoogte met DIOZ komen: 3-3. Bij winst op DIOZ was de competitie weer spannend geworden, want koploper RFC leed uit bij DIA zijn tweede nederlaag van het seizoen.
 2. WHS kampioen met een clubman, een goalgetter en wonderhandjes
  PREMIUM

  WHS kampioen met een clubman, een goalgetter en wonderhand­jes

  SINT ANNALAND - Het feest duurde dinsdagavond bij WHS tot in de kleine uurtjes. Met een overtuigende 4-0-overwinning op Kogelvangers verzekerde de ploeg uit Sint Annaland zich van het kampioenschap, uitgerekend in de maand dat de club het 90-jarig bestaan viert. Voor coach en clubman Leon de Witte is het binnenhalen van de titel een absoluut hoogtepunt, ook al omdat zijn zonen Armando en Jeremy deel uitmaken van het team. ,,Dit vergeet je nooit meer.’’