Volledig scherm
Brian Kruf (midden, geel-rood gestreept shirt) scoorde het laatste doelpunt dit seizoen voor Dosko. © Pix4Profs/Chris van Klinken

Moerse Boys ziet VOC kampioen worden, Dosko krijgt te weinig bij DHC

zondag 1BDosko kwam in de laatste wedstrijd van het seizoen niet verder dan een 3-1-nederlaag op bezoek bij DHC. Moerse Boys zag VOC winnen en daarmee de titel pakken in de eerste klasse. Rood-Wit kwam niet verder dan 1-1 tegen VELO.

DHC - Dosko 3-1 (0-1) 0-1 Brian Kruf, 1-1, 2-1 en 3-1 DHC.
Dosko verdiende meer, met name door het vertoonde spel in de eerste 55 minuten vond trainer Mart van Bree; “In die periode speelden we gewoon schitterend voetbal. Een 1-3 stand halverwege was reëel geweest. Jammer dat naar het einde toe wat kleine kansjes werden afgestraft, maar wat blijft hangen is het goede spel tegen een sterke tegenstander die persé derde in de eindstand wilde worden”.

Rood-Wit - VELO 1-1 (1-1) 0-1 VELO, 1-1 Edwin Jaspers.
Een typisch eindeseizoensduel, waardoor het nooit een goede wedstrijd was. In de eerste helft werd het uit een vrije trap 0-1, nadat doelman Andy Steging hands maakte buiten de zestien en de rode kaart kreeg. Met een man minder trok een na de thee sterker uit de kleedkamer gekomen Rood-Wit de score gelijk, in een open slotfase werd daarna niet meer gescoord.