Volledig scherm
Grote vreugde bij Jonathan Constansia nadat hij Baronie op 1-0 heeft gezet. foto Ramon Mangold/het fotoburo

Moerse Boys opnieuw onderuit, Baronie negen punten los

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie heeft de imponerende reeks ook dit weekend een vervolg kunnen geven. RKTVV werd met 4-0 verslagen. Baronie staat nu negen punten los. Moerse Boys ging net als vorige week (toen tegen Baronie) onderuit, nu tegen 't Zand. MOC'17 pakte een punt tegen HVCH.

Moerse Boys leed vorige week pas zijn eerste competitienederlaag, maar zag dat aantal vandaag verdubbeld worden. De grootste kans in de eerste helft was voor de bezoekers, maar die ging er niet in. In de tweede helft was er een mooi moment bij Moerse Boys. Rens van Laerhoven keerde terug in het veld na ruim een jaar afwezigheid vanwege een kruisbandblessure. Even daarna viel de 1-0. Een voorzet kon bij de tweede paal worden binnen gekopt. Die goal kwam Moerse Boys niet meer te boven.

Baronie moest tegen het Tilburgse RKTVV een halfuur wachten op de 1-0. Die kwam van de voet van uitblinker Mustafa Mohammad. Jonathan Constansia verdubbelde de score: 2-0. In het slot werd er nog twee keer gescoord. Jason Tjien-Fooh bepaalde met twee treffers de eindstand op 4-0.

Op bezoek bij HVCH pakte MOC’17 het vierde gelijkspel van het seizoen. In Heesch leek het lange tijd op de eerste winst van het seizoen af te stevenen, maar een penalty voor de thuisploeg zorgde alsnog voor een gelijkspel.

  1. Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys
    ZATERDAG 4B

    Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys

    Door een 2-0 zege op Vrederust handhaaft Smerdiek zich tussen de topploegen in de vierde klasse B. De formatie van Bram Kot staat op de derde plaats met slechts een punt achterstand op de koplopers Halsteren en DwO ’15. Vosmeer won met 2-3 van Hansweertse Boys. Het was de eerste seizoenzege van de ploeg van Bram Kot die hierdoor afstand neemt van de laatste plaats. Stavenisse verloor met 4-2 van Cadzand en is nu hekkensluiter.