Volledig scherm
Pim Goossens © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Moerse Boys drukt gaspedaal niet vol in en lijdt eerste nederlaag in hoofdklasse

hoofdklasse BIn de derde speelronde heeft Moerse Boys de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De hoofdklasser ging op bezoek bij AWC met 4-2 onderuit. Trainer Jurgen Arnouts spreekt van een zeer slechte wedstrijd.

,,Vooral in de eerste helft, wat resulteerde in een 3-0 achterstand bij rust. Ik merkte deze week op de training al dat het gaspedaal niet volop ingedrukt bleef, qua scherpte, dat er na twee gelijke spelen een stukje tevredenheid was ingeslopen. Dan breng je vandaag te weinig”, is hij kritisch. 

,,Na rust ging het niveau omhoog en komen we uit een vrije trap, binnen gekopt door Pim, op 3-1, maar geven we uit een corner toch weer de 4-1 weg. We kregen nog wel een hoop mogelijkheden”, vervolgt hij. 

Voor de derde keer op rij kreeg  Moerse Boys een doelpunt tegen in de openingsfase. Tegen UDI’19 al binnen vijf minuten, tegen RKZVC al na een minuut of twee, nu weer binnen vijf minuten. ,,Wat dat is? Iets dat eruit moet. We moeten het niet groter maken dan het is, maar het is toch een stukje scherpte: hoe begin je aan de wedstrijd? Dat mag niet.”

AWC - Moerse Boys 4-2 (3-0) 1-0 Youri Hubers, 2-0 Safa Kizir, 3-0 Dennis Straten, 3-1 Pim Goossens, 4-1 Kizir, 4-2 Pim Goossens. 

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.