Volledig scherm
Pim Goossens © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Moerse Boys drukt gaspedaal niet vol in en lijdt eerste nederlaag in hoofdklasse

hoofdklasse BIn de derde speelronde heeft Moerse Boys de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De hoofdklasser ging op bezoek bij AWC met 4-2 onderuit. Trainer Jurgen Arnouts spreekt van een zeer slechte wedstrijd.

,,Vooral in de eerste helft, wat resulteerde in een 3-0 achterstand bij rust. Ik merkte deze week op de training al dat het gaspedaal niet volop ingedrukt bleef, qua scherpte, dat er na twee gelijke spelen een stukje tevredenheid was ingeslopen. Dan breng je vandaag te weinig”, is hij kritisch. 

,,Na rust ging het niveau omhoog en komen we uit een vrije trap, binnen gekopt door Pim, op 3-1, maar geven we uit een corner toch weer de 4-1 weg. We kregen nog wel een hoop mogelijkheden”, vervolgt hij. 

Voor de derde keer op rij kreeg  Moerse Boys een doelpunt tegen in de openingsfase. Tegen UDI’19 al binnen vijf minuten, tegen RKZVC al na een minuut of twee, nu weer binnen vijf minuten. ,,Wat dat is? Iets dat eruit moet. We moeten het niet groter maken dan het is, maar het is toch een stukje scherpte: hoe begin je aan de wedstrijd? Dat mag niet.”

AWC - Moerse Boys 4-2 (3-0) 1-0 Youri Hubers, 2-0 Safa Kizir, 3-0 Dennis Straten, 3-1 Pim Goossens, 4-1 Kizir, 4-2 Pim Goossens. 

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.