Volledig scherm
Pim Goossens op archiefbeeld © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

Moerse Boys blijft winnen en mag nog dromen van periode

zondag 1BMoerse Boys heeft ook de vierde opeenvolgende wedstrijd gewonnen. Hekkensluiter VELO was geen partij: 4-0. Dromen van een periode mag: DHC won wel, koploper VOC speelde gelijk.

Het verschil tussen VOC en Moerse Boys in 1B (district West 2) is slechts één punt. Volgende week treffen de twee elkaar in Rotterdam. Daarbij komt: Moerse Boys moet nog tien minuten uitspelen van het gestaakte duel met BMT (stand na 80 minuten 2-2). Het doelsaldo van VOC is iets beter: +13 om +11. DHC won echter met 5-0 en leidt de dans.

Zondag kwam Moerse Boys al na tien minuten op 1-0. Goossens-productie: Sjors met de vrije trap, Pim met de rake kopbal. De tweede en derde treffer vielen nog binnen het halfuur. Pim Goossens schoot de 2-0 binnen, de 3-0 was van Daan van den Broek uit een vrije trap (zie video). 

Moerse Boys was nauwelijks aan de tweede helft begonnen of de vierde lag in het netje. Weer was het Pim Goossens. De hekkensluiter eindigde het duel nog met tien man na een tweede gele kaart voor een Rotterdamse speler. Moerse Boys staat derde. 

  1. Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening
    zondag 3A

    Dennis van Nijnatten helpt Schijf aan gouden comeback, Victoria'03 kind van de rekening

    De slotronde in de zondag derde klasse A zorgde voor een spannende strijd onderin de ranglijst. De vier ploegen die de nacompetitie wilden ontlopen, wonnen allemaal. Daardoor spelen Victoria’03 en Clinge nacompetitie. Schijf verzekerde zich zondagmiddag van nog één seizoen in de derde klasse. Een zege tegen Gastel bleek achteraf noodzakelijk om de nacompetitie te ontlopen. Door twee doelpunten na rust van Dennis van Nijnatten boog Schijf de achterstand om: 2-1.