Volledig scherm
Marvin de Beer (Moerse Boys) stuurt zijn tegenstander het bos in. © Gerard van Offeren / Pix4Profs

Moerse Boys blijft steken op gelijkspel, MOC’17 onderuit bij TOP

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Moerse Boys speelde een matte wedstrijd in eigen huis. Tegen Marvilde kreeg het de uitslag die het verdiende: 0-0.

De eerste echte actie van de wedstrijd kwam na 32 minuten spelen. Toen schoot Murtaza Nawab de bal links tegen de paal. Doelman Tom Magielse zag de bal niet aankomen.

In de slotfase kreeg Bart van den Broek nog twee mooie kansen voor Moerse Boys. Maar het bleef 0-0 in Klein-Zundert.

MOC’17 is er niet in geslaagd TOP opzij te zetten. In Oss werd het 3-1 voor de thuisploeg. "We misten net als in de vorige wedstrijd de scherpte en kwamen na tien minuten met 1-0 achter", verklaart trainer Natalino Storelli.

Baronie dendert door in de openingsfase van de eerste klasse C. Zondag moest Beerse Boys eraan geloven op het gloednieuwe kunstgras van Sportpark De Blauwe Kei.

Moerse Boys - Marvilde 0-0.

TOP - MOC 3-1 (2-0) -1-0 Pennings, 2-0 Alibasic, 2-1 Twan van Mechelen, 3-1 Van Mossel.

Baronie-Beerse Boys 5-1 (2-0). 15. Moustafa Mohammad 1-0 25. Dennis Peragon 2-0 55. Mohammad 3-0 65. Mohammad 4-0 80. Mohammad 5-0 90.+3. Joost
Claassen 5-1.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.