Can van den Broek (Moerse Boys, links) snelt voorbij de aanvoerder van Rijsoord in het districtsbekerduel.
Volledig scherm
Can van den Broek (Moerse Boys, links) snelt voorbij de aanvoerder van Rijsoord in het districtsbekerduel. © Pix4Profs / Joris Knapen

Moerse Boys bekert verder na zege op negen man Rijsoord

districtsbekerMoerse Boys heeft een plekje in de achtste finale van de districtsbeker bemachtigd. Dinsdagavond schakelde de ploeg van trainer Jurgen Arnouts zaterdaghoofdklasser Rijsoord uit: 4-2. De bezoekers eindigden het duel met negen man.

 1. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
  ZATERDAG 3B+3D

  De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

  Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.
 2. Hereijgers hoopt voorzichtig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

  Hereijgers hoopt voorzich­tig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

  Dorpsclub Schijf is bezig aan een goed seizoen in de derde klasse A. De ploeg verzekerde zich ruim voor het einde van de competitie van handhaving en staat op een keurige achtste plaats. Nu de doelstelling bereikt is, kan Schijf misschien nog wel verder kijken. Door een goede reeks doen ze nog volop mee in de strijd om de derde periode, die een plek in de nacompetitie oplevert.