Volledig scherm
Ardian Lekaj, hier in 2014 druk coachend als trainer van Terneuzen, gaat opnieuw aan de slag bij MOC’17. © Mark Neelemans

MOC'17 neemt per direct afscheid van Theo Ducaneaux, Lekaj maakt (opnieuw) seizoen af

TrainerscarrouselArdian Lekaj wordt bij MOC’17 de opvolger van de onlangs vertrokken trainer Theo Ducaneaux. De Terneuzenaar zal het seizoen afmaken, samen met de huidige assistent-trainer John van Loenhout. MOC’17 en Ducaneaux hebben eerder in goed overleg besloten om per direct uit elkaar te gaan.

Het bestuur van de zondag-derdeklasser uit Bergen op Zoom nam zondag afscheid van hoofdtrainer Theo Ducaneaux, na de thuisnederlaag (2-4) tegen Terneuzen, de oude club van Lekaj. De oud-trainer van onder meer Nieuwdorp en Steen was in het seizoen 2016-2017 ook al als interim-trainer werkzaam bij MOC’17. Destijds degradeerde de club uit de eerste klasse. 

Een jaar later volgde onder Ducaneaux de degradatie naar de derde klasse. Daarin bezet MOC’17 momenteel de twaalfde plaats, met tien punten. MOC’17 schakelde vorige week in de derde ronde van districtsbeker wel hoofdklasser VC Vlissingen uit (3-2).