Volledig scherm

MOC'17 blijft hekkensluiter na 0-0 tegen directe concurrent

ZONDAG EERSTE KLASSE C - MOC'17 gaat de winterstop in als hekkensluiter in de eerste klasse C van het zondagvoetbal. De Bergenaren kwamen zondag niet verder dan 0-0 tegen RKTVV.

RKTVV - MOC'17 0-0.

Beide ploegen beseften dat er absoluut niet verloren mocht worden om de achterstand op de veilige plaatsen niet groter te zien worden. Daardoor barstte het duel nooit los, zag ook MOC'17-trainer Natalino Storelli; "Dit was een wedstrijd eerste klasse onwaardig. Dat we er uiteindelijk een punt aan over houden is op zich niet goed, maar elk punt kan wel tellen op het einde van de competitie. Positief is dat we de nul hebben gehouden en scherp waren, maar echt doorbijten konden we niet."

Ondanks de lage positie ziet Storelli nog wel degelijk perspectief; "Ik ben er van overtuigd dat Dame Fortuna na de winterstop ook een keer onze kant kiest. We hebben kwaliteit genoeg voor de eerste klasse, maar zullen er hard aan moeten blijven werken om het gat van vier punten naar de veilige zone te dichten."

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."