Mohammad in actie
Volledig scherm
PREMIUM
Mohammad in actie © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Mijnhijmer én Baronie gaan ‘Mous’ missen: ‘Maar we gunnen het hem van harte’

De tandem Mohammad-Mijnhijmer is goud waard voor Baronie. Dat bleek ook zondag tegen RKZVC. De twee aanvallers spelen al jaren samen, maar daar komt in de winterstop een einde aan; eerstgenoemde gaat op avontuur in Australië. 

 1. Baronie heeft geen kind aan RKZVC en dendert door, Moerse Boys laat zege uit handen glippen
  hoofdklasse B

  Baronie heeft geen kind aan RKZVC en dendert door, Moerse Boys laat zege uit handen glippen

  Baronie verslaat RKZVC op eigen veld met duidelijke cijfers: 4-1. De snelle 1-0 werkte een open wedstrijd in de hand. Een kwartier voor het eind leek Moerse Boys op weg naar de eerste overwinning van het seizoen. Uit een vrije trap zette Jesse Mouws zijn ploeg op voorsprong. Twee minuten later was het haar voorsprong alweer kwijt. Door het punt stijgt het wel één plaats op de ranglijst.
 1. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
  ZATERDAG 3B+3D

  De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

  Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.