Volledig scherm
Madese Boys - Dubbeldam: Hovsep Manukjan (rood) in duel met Dennis Stam © Johan Wouters/Pix4Profs

Marijnissen bezorgt Madese Boys belangrijke punten

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Madese Boys boekte een zeer nuttige maar ook moeizame thuisoverwinning op Dubbeldam, de nummer laatst in de competitie. Op Sportpark De Schietberg werd het 2-1.

Het betekende een cruciale zege voor het team van Mark Klippel, zeker gezien het zware programma dat de club van rood en wit wacht de komende weken. Na de uitwedstrijd volgende week bij Sarto, volgen duels met respectievelijk Unitas Gorinchem, Rood Wit en Kruisland.

De Dordtenaren waren al in de derde minuut op voorsprong gekomen na onbegrijpelijk geknoei in de Madese defensie. Rechtsback Frank Razenberg speelde blind de bal breed in het hart van de verdediging, zijn ploeggenoten reageerden vervolgens apathisch, waarna Dennis Geschiere de situatie wel attent inschatte en de 0-1 binnen knalde.

Pas tien minuten na het rood van Van Pelt schoot spits Dennis Marijnissen van buiten de zestien meter de gelijkmaker binnen. Hij deed dat hard en zuiver en ook nog eens met zijn linker chocoladebeen.

Tien minuten voor tijd was het Manukjan die de winnende binnenschoot, waarbij Daley Noordhoek, vervanger van Van Pelt, verre van vrijuit ging.

Madese Boys – Dubbeldam 2-1 (0-1). 3. Dennis Geschiere 0-1, 66. Dennis Marijnissen 1-1, 80. Hovsup Manukjan 2-1. Rood: 57. Davey van Pelt

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."