Volledig scherm
Marco Ernest © Mark Koenraadt/VV Steenbergen

Marco Ernest stopt na vijf jaar bij Steenbergen

trainerscarrouselEr komt een einde aan de trainersperiode van Marco Ernest bij VV Steenbergen. De ervaren trainer, eerder vijf seizoenen actief bij VVC’68, neemt na afloop van dit seizoen afscheid bij de ploeg waarmee hij in 2014-2015 kampioen werd.

Na het kampioensjaar hield Ernest zijn ploeg vier seizoenen in de derde klasse. Met een vijfde, derde, tiende en huidige zevende plaats kwam het degradatiespook nooit op bezoek in Steenbergen. ,,Na vijf jaar hebben we na een goed gesprek besloten om uit mekaar te gaan”, aldus Ernest. ,,Ik heb een mooie tijd gehad en wil dit seizoen op eenzelfde wijze afsluiten.”

Ernest heeft naar eigen zeggen nog geen aanbiedingen op zak. ,,Ik kijk uit naar mijn volgende klus.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.