Volledig scherm

Manfred Smout (SC Welberg) leidt in clubheldenverkiezing BN DeStem

ETTEN-LEUR - Onze clubheldenverkiezing is nu ruim twee weken onderweg. Tijd om een tussenbalans op te maken.

In die tijd zijn er in West-Brabant 750 mensen genomineerd, waarop in totaal 5461 stemmen zijn uitgebracht. De leider in het tussenklassement is voorlopig Manfred Smout van SC Welberg met 129 stemmen.

Hij wordt gevolgd door Simon van Tilburg van VV Baronie (112 stemmen) en Johan de Koning van AV Sprint (104 stemmen).

Landelijk zijn er inmiddels meer dan 11.000 genomineerden en ruim 82.000 stemmen. De verkiezing duurt nog tot en met 16 november. Op 21 november wordt de uitslag bekendgemaakt.

Clubhelden | Stem op je favoriete clubheld en win! Ga naar bndestem.nl/clubhelden

Heeft jouw vereniging ook een echte clubheld? Laat het ons weten. Ga naar bndestem.nl/clubhelden, nomineer en stem op jouw held. Wie weet wint je club dan wel 10.000 euro. Als je nu stemt maak je zelf kans op een Ford Fiesta. Stemmen kan tot en met 16 november.

Op 21 november maakt de redactie bekend wie de titel BN DeStem Clubheld in de wacht sleept. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen, het gemiddelde rapportcijfer en de motivatie (aantal stemmen is dus niet per se doorslaggevend).

De BN DeStem winnaar strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' en de hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn of haar club.

Volledig scherm
Clubhelden BN deStem
  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."