Volledig scherm
Cluzona-spits Ruben Maas in duel met Patrick Suijkerbuijk van Hoeven. © Marcel Otterspeer / het fotoburo

Maas en Cluzona halen uit tegen Grenswachters, Steenbergen blijft volgen

ZONDAG DERDE KLASSE A - Op bezoek bij Grenswachters heeft Cluzona zijn status als grote titelfavoriet weer bevestigd. De ploeg uit Wouw haalde met 7-1 uit. Weer was Ruben Maas goed voor een hattrick. Steenbergen blijft achtervolgen, maar op gepaste afstand.

Na een half uur spelen legde Ruben Maas zijn eerste goal van de middag in het netje, om even daarna nummer twee te laten volgen. Bij de derde treffer van Cluzona vertolkte hij de rol van aangever: Wesley Smits maakte 3-0.

De 4-0 kwam op naam van Jeroen Hack. Daar hield de afstraffing van Grenswachters niet mee op. Smits maakte er nog 5-0 van, Daniel Dekker 6-0.

Even deed Grenswachters iets terug: 6-1. Het slotakkoord was voor Maas, die zijn hattrick completeerde, de eindstand op 7-1 bracht en zijn seizoenstotaal op 21 treffers.

Achtervolgers
Steenbergen won van Gastel met 2-0 (na 1-0-ruststand) en blijft tweede. Het verschil is zeven punten. Terneuzen is met een puntje minder de nummer drie. De Zeeuwen gaven Internos met 5-0 op de broek.

Virtus won met 1-3 van BSC, Hoeven bleef steken op 2-2 tegen Philippine, Victoria'03 speelde gelijk en FC Bergen versloeg Unitas'30 met 2-4.

Cluzona - Grenswachters 7-1

Steenbergen - Gastel 2-0

Unitas'30 - FC Bergen 2-4

Hoeven - Philippine 2-2

HVV'24 - Victoria'03 0-0

BSC - Virtus 1-3