Volledig scherm
TOTO KNVB Beker, beker, trofee, trophy NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR/SOCCRATES

Loting KNVB-beker: Dongen neemt het op tegen Excelsior’31

In de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker ontvangt Dongen het Rijssense Excelsior’31. Naast de Dongenaren hoorden ook Blauw Geel’38, OSS’20, Achilles Veen en Kozakken Boys hun tegenstanders.

Onder toeziend oog van Fox-presentator Jan Joost van Gangelen werd de loting verricht door Kozakken Boys-aanwinst Royston Drenthe, met de volgende duels tot gevolg. Blauw Geel’38 mag het in de tweede kwalificatieronde opnemen tegen De Treffers, OSS’20 ontvangt Jodan Boys uit Gouda, Achilles Veen krijgt HHC Hardenberg op bezoek en Kozakken Boys gaat op bezoek bij GVV Veenendaal.

De wedstrijden van de tweede kwalificatieronde worden op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 september gespeeld. De daadwerkelijke eerste ronde van de KNVB Beker staat voor 29, 30 en 31 oktober op het programma.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.