Volledig scherm
Justin Konings van Roosendaal schiet maar de bal raakt de lat. © René Schotanus / Pix4Profs

Kruisland pakt puntje tegen Roosendaal ondanks rode kaart

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Roosendaal ontving zondagmiddag in de tweede klasse E meteen buurman Kruisland, met veel oud-Roosendalers in de selectie. Een beladen duel dus. Het werd 1-1.

Na een half uur spelen opende Marouane Hamdouna de score voor Kruisland in de tweede klasse. Hierbij liet de Roosendaal verdediging zich wel heel makkelijk verschalken. Maar op slag van rust kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Steven Moerkens plaatste de bal handig in de benedenhoek.

De tweede helft werd vooral gedomineerd door de tweede gele kaart van Anass el Gamali. Dit dwong de overgebleven spelers van Kruisland zich defensief op te stellen om het scorebord op 1-1 te houden. En dat lukte. Zo sleepte Kruisland een puntje uit het vuur op de Roosendaalse Hulsdonk.

Rood-Wit begon zondag tegen Sarto meteen met een taaie opponent. Toch klopten de Willebrorders de Tilburgers dik verdiend met 1-3.

Roosendaal - Kruisland 1-1 (1-1) - 33. Marouane Hamdouna 0-1, 45. Steven Moerkens 1-1.

Sarto - Rood-Wit 1-3 (0-1) - 0-1 Boy van Steen (pen.), 1-1 Tim van Bladel, 1-2 en 1-3 Sander Wirix.

JEKA - Zeelandia Middelburg 0-4 (0-0) - Kovavevic 0-1, Wissel 0-2, Wissel 0-3, Nuijtens 0-4.

Dubbeldam - Madese Boys 1-4 (0-2) - Wouter de Laat 0-1, Dennis Marijnissen 0-2 (pen.), 1-2 (pen.), De Laat 1-3, Bjorn de Bruijn 1-4. Rood: Pieter Bosua (Dubbeldam).

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.