Volledig scherm
Faris Ouaddaf scoort (liggend) voor Victoria’03 © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kruisland hengelt Faris Ouaddaf binnen en strikt jonge talenten

transferFaris Ouaddaf (21) speelt volgend seizoen voor Kruisland. De aanvaller uit Oudenbosch voetbalt al heel zijn leven voor Victoria’03, maar waagt zich nu aan een stap hogerop. 

Ouaddaf maakte naam door in de voorbereiding op het huidige seizoen een fraai doelpunt te maken in een oefenwedstrijd tegen NAC. De flegmatieke aanvaller maakte een akka, kapte naar binnen en schoot in de verre bovenhoek. Het leverde hem ook complimenten op van de spelers van NAC. 

Kruisland heeft de komst van Ouaddaf vol trots gepresenteerd met een video op het eigen Instagram-kanaal. Ook daar is het doelpunt tegen NAC in te zien. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij SC Kruisland”, zegt Ouaddaf op de clubkanalen. 

De ambitieuze tweedeklasser heeft de selectie voor volgend seizoen rond. Remco van der Riet komt over van Steenbergen, Karim Didi van Halsteren en daarnaast heeft de club de afgelopen week vier jonge talenten gepresenteerd. De 17-jarige Flinn Assenberg komt over van RBC, Mike de Bruijn (17) heeft een verleden bij NAC, Thijs Castenmiller (16) stroomt door vanuit de eigen jeugd en ook Mitchell Baptist (18) is volgend seizoen speler van Kruisland.