Volledig scherm
© Chris van Klinken/Pix4Profs

Kruisland haalt uit tegen Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Op het eigen biljartlaken heeft Kruisland nogmaals bewezen dat het thuis schier onverslaanbaar is. Roosendaal kon de oranjehemden één helft bijbenen, maar werd vervolgens weg getikt, 5-0.

De mentale dreun die Roosendaal meteen na rust opliep, Anass el Gamali schoot al na een minuut de 2-0 binnen, was mede debet aan de forfaitscore die uiteindelijk op het wedstrijdformulier verscheen.
Na die treffer waren de bezoekers rijp voor de slachtbank.

De voorzichtig gestarte thuisclub werd na een weifelend gelijk opgaand eerste kwartier steeds dominanter. Het leverde na een half uur de schitterend uitgespeelde openingstreffer op. Tom Schipper speelde Faisal Bensiali in die vervolgens afgemeten op Ricardo Mannie kaatste. Zijn bekeken schuiver betekende de 1-0.

Geholpen door de vroege tweede treffer maakte de thuisclub er na rust bij tijd en wijle één grote rondo van. Het technische surplus van met name Achmed Didi en Bensiali zorgde ervoor dat Roosendaal er steeds hulpelozer uit zag.

Halverwege de tweede helft vond de thuisclub het met 5-0 wel welletjes en nam het gas terug, Roosendaal sparend voor een nóg grotere afgang.

31. 1-0 Ricardo Mannie
46. 2-0 Anass el Gamali
60. 3-0 Tom Schipper
65. 4-0 Davy van Merrienboer
67. 5-0 Achmed Didi