Volledig scherm
Frenk Keukens en Kay Tejan van Kozakken Boys. © BSR Agency

Kozakken Boys is angstgegner Quick Boys de baas

tweede divisieQuick Boys is een tegenstander die Kozakken Boys niet goed ligt. Van de voorgaande 32 ontmoetingen verloor Kozakken Boys er zestien, maar deze keer wint de ploeg uit Werkendam wel: 0-2. Dat is mede te danken aan een doelpunt van Kay Tejan die scoort tegen zijn oude ploeg.

In de beginfase krijgen beide ploegen de kans om de score te openen. Zo raakt Tejan de paal en belandt een inzet van de thuisploeg op de lat. Na iets meer dan een halfuur spelen komen de gasten op voorsprong dankzij een doelpunt van Tyrone Conraad: 0-1. Dat is tevens de ruststand.

Na rust zijn de eerste kansen voor Quick Boys, maar de bal verdwijnt niet achter doelman Richards Arends in het doel. In het vervolg krijgt ook Kozakken Boys een aantal kansen. Achttien minuten voor tijd beslist Tejan het duel. De zege komt vervolgens niet meer in gevaar.

Kozakken Boys staat op de vijfde plaats in de tweede divisie met negen punten uit vier wedstrijden.

Quick Boys – Kozakken Boys 0-2 (0-1). 33. Tyrone Conraad 0-1, 72. Kay Tejan 0-2.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.