Volledig scherm
Erik van der Giesen (rechts) © Marcel Otterspeer

Kogelvangers en ‘jongen van de club’ Erik van der Giesen uit elkaar

trainerscarrouselKogelvangers uit Willemstad neemt na dit seizoen afscheid van trainer Erik van der Giesen. Daarmee komt een einde aan een samenwerking van zes jaar.

Van die zes jaar was hij vier jaar eindverantwoordelijk, daarvoor was hij twee jaar assistent van Henk Vos. In die periode is Kogelvangers uitgegroeid tot een stabiele derdeklasser. Op dit moment bezet de ploeg de elfde plek in zaterdag 3B.

Op de clubsite spreekt het bestuur zijn dankwoord uit. ,,We willen Erik heel erg bedanken voor de mooie jaren en natuurlijk voor zijn inzet rondom de gehele vereniging, deze betrokkenheid zul je altijd blijven tonen en daar zijn wij heel blij mee. Ook al ging het het ene seizoen makkelijker dan het andere seizoen, Erik heeft kunnen laten zien een uitstekende trainer te zijn. Wij als bestuur zijn blij dat wij een ‘jongen’ van de club deze opstap hebben kunnen geven en weten zeker dat Erik een mooie trainerscarrière voor de boeg heeft.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.