Volledig scherm
Alle ploegen in de KNVB-beker © KNVB

KNVB maakt speeldata Cluzona en Dongen in KNVB-beker bekend

De KNVB heeft de speeldata van wedstrijden in de eerste en tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker vastgesteld. Cluzona gaat op zaterdag 18 augustus om 17.00 uur op bezoek bij SteDoCo, Dongen heeft in de eerste ronde zoals bekend een bye.

Cluzona neemt het in de eerste kwalificatieronde op tegen het Bredaas getinte SteDoCo, dat uitkomt in de zaterdag derde divisie. Bij die ploeg spelen Chafik Boushaba, Jesse van Bezooijen en Benjamin van Wanrooij. Mocht Cluzona de eerste ronde overleven, dan wacht woensdag 22 augustus om 20.00 uur een ontmoeting met de winnaar van JOS/Watergraafsmeer - Westlandia. 

Beide clubs hebben in de tweede kwalificatieronde de mogelijkheid  om de speeldatum te verplaatsen naar het weekeinde van zaterdag 25 en zondag 26 augustus, mits het speelschema het toelaat.

Derdedivisionist Dongen plaatste zich via de competitie automatisch voor de tweede kwalificatieronde. De ploeg gaat op woensdag 22 augustus om 20.00 uur op bezoek bij de winnaar van Alverna - ODIN'59. Die datum is overigens wél definitief. Bij winst wacht een plaatsje in het hoofdtoernooi.

Bekijk hier het volledige programma

  1. Cluzona heeft historische periodetitel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘
    Zondag 2E

    Cluzona heeft histori­sche periodeti­tel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘

    De naam is inmiddels in iedere uithoek van West-Brabant stevig gevestigd. En dat voor een vereniging die voluit geschreven eigenlijk geen naam heeft. Daar waar Cluzona (Club Zonder Naam) langskomt, daar galmt het bezoek van de tweedeklasser nog weken na. De kantinejuffrouw van het Tilburgse Sarto kan haar borst natmaken, want haar clublokaal kan zondag zomaar decor worden van een historische mijlpaal voor de club uit Wouw.

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen