Volledig scherm
De KNVB-beker © Proshots

KNVB-bekerwedstrijd Dongen - Go Ahead Eagles vastgesteld op woensdag 21 september

KNVB-BEKER - De bekerwedstrijd Dongen - Go Ahead Eagles is door de KNVB gepland op woensdag 21 september.

Dongen werd zaterdag tijdens de loting gekoppeld aan eredivisionist Go Ahead Eagles, maar de exacte speeldatum was nog niet bekend. De KNVB heeft de wedstrijd nu vastgesteld op woensdag 21 september, aftrap is om 17.00 uur.

Dat vroege tijdstip is door de KNVB vastgesteld op verzoek van Dongen, dat de wedstrijd graag op eigen sportpark afwerkt. De lichtinstallatie van de derdedivisionist voldoet namelijk niet aan de KNVB-normen, vandaar dat de wedstrijd zo vroeg wordt gespeeld. Dongen gaat nog met de gemeente aan tafel, maar verwacht dat de wedstrijd 'gewoon' op eigen sportpark wordt gespeeld.

NAC
De bekerwedstrijd van NAC, dat VVV-Venlo ontvangt, staat gepland voor dinsdag 20 september, 18.30 uur.

  1. De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Ramon Krijnen, speler van Dosko, bezit nog steeds de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week is de beurt aan de eerste trainer die deelneemt aan de reeks: Ger Musters (Zundert).