Volledig scherm
De KNVB-beker © Proshots

KNVB-bekerwedstrijd Dongen - Go Ahead Eagles vastgesteld op woensdag 21 september

KNVB-BEKER - De bekerwedstrijd Dongen - Go Ahead Eagles is door de KNVB gepland op woensdag 21 september.

Dongen werd zaterdag tijdens de loting gekoppeld aan eredivisionist Go Ahead Eagles, maar de exacte speeldatum was nog niet bekend. De KNVB heeft de wedstrijd nu vastgesteld op woensdag 21 september, aftrap is om 17.00 uur.

Dat vroege tijdstip is door de KNVB vastgesteld op verzoek van Dongen, dat de wedstrijd graag op eigen sportpark afwerkt. De lichtinstallatie van de derdedivisionist voldoet namelijk niet aan de KNVB-normen, vandaar dat de wedstrijd zo vroeg wordt gespeeld. Dongen gaat nog met de gemeente aan tafel, maar verwacht dat de wedstrijd 'gewoon' op eigen sportpark wordt gespeeld.

NAC
De bekerwedstrijd van NAC, dat VVV-Venlo ontvangt, staat gepland voor dinsdag 20 september, 18.30 uur.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."