Volledig scherm
Kees Daemen. foto Cindy Joos

Kees Daemen vertrekt bij VV Hoeven

HOEVEN - Hoeven en trainer Kees Daemen gaan per direct uit elkaar. ‘In goed overleg’, verklaren Daemen en Paul Moss, voorzitter van de club.

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij Hoeven waarbij we goed hebben gepresteerd in de derde klasse”, vertelt Daemen over zijn vertrek. “Dit seizoen wilde ik proberen met de ploeg door te groeien maar ik had het gevoel dat we achteruit gingen in ontwikkeling. Daarom heb ik met pijn in mijn hart deze beslissing genomen.”

Dinsdagavond vinden de eerste gesprekken plaats in de zoektocht naar een nieuwe trainer, aldus voorzitter Moss. “De coaches liggen aan het begin van het seizoen niet voor het oprapen.” Pieter Pijper, trainer van het tweede elftal van Hoeven, neemt zondag de plaats van Daemen in op de bank.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.