Volledig scherm
Archiefbeeld van Kees Daemen. © CINDY JOOS

Kees Daemen tot 2019 aan het roer in Rijsbergen

trainerscarrouselKees Daemen plakt er na dit seizoen nog één jaar aan vast bij VVR uit Rijsbergen. De oefenmeester, zelf ook woonachtig in Rijsbergen, is bezig aan zijn derde periode bij de club waar 23 jaar geleden zijn trainersloopbaan begon.

VVR en Daemen zijn overigens wel stellig over de verdere toekomst: de trainer van de vierdeklasser stopt na het seizoen 2018-2019 definitief. De club zal dus op zoek moeten naar een vervanger. Momenteel bekleedt VVR de derde plek in de vierde klasse B.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.