Volledig scherm
Jurgen Arnouts © Koen Mol

Jurgen Arnouts zwaait af bij Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Zondagtweedeklasser RKVV Roosendaal en hoofdtrainer Jurgen Arnouts gaan na dit seizoen niet met elkaar verder.

Het Roosendaalse clubbestuur en de coach stellen beiden dat ze een nieuwe weg in willen slaan. Arnouts staat momenteel met Roosendaal twaalfde in zondag 2E met elf punten uit twaalf wedstrijden, in de gevarenzone dus. Zondag speelt Roosendaal de belangrijke thuiswedstrijd tegen Madese Boys, dat dertien punten verzamelde in twaalf duels. Arnouts degradeerde vorig seizoen met Roosendaal uit de eerste klasse. Eerder was hij onder meer hoofdtrainer bij Moerse Boys en Schijf.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.