Volledig scherm
Zielschot in actie tegen Jong PSV, bij zijn profdebuut © BSR/SOCCRATES

Jordy Zielschot uit Dongen verlaat eredivisionist RKC: doelman gaat naar SteDoCo

Jordy Zielschot (24) uit Dongen verlaat eredivisionist RKC Waalwijk. De doelman speelt volgend seizoen voor de Zuid-Hollandse derdedivisionist SteDoCo.

Zielschot kwam vorige zomer over van VV Dongen en tekende een contract tot 2020. Op 9 november maakte hij zijn debuut, thuis tegen Jong PSV. In het laatste thuisduel met FC Eindhoven kreeg hij ook nog 13 speelminuten. Verder verdedigde hij een enkele keer het doel van Jong RKC.

Het contract van de doelman is in overleg ontbonden. Zielschot, opgeleid door Willem II/RKC en doorgebroken bij Dongen, gaat volgend seizoen spelen in Hoornaar, bij SteDoCo. 

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.