Volledig scherm

John Taks wordt nieuwe trainer Cluzona

ZONDAG DERDE KLASSE A - John Taks uit Sprundel wordt met ingang van komend seizoen hoofdtrainer bij Cluzona uit Wouw, de huidige koploper in zondag 3A.

Taks, oud-speler van toenmalig profclub RBC, volgt bij Cluzona Ronald van Oeveren op, die de club na twee seizoenen zal verlaten.

De 38-jarige Taks was eerder assistent-trainer bij het Roosendaalse Alliance en daarna hoofdtrainer bij Hoeven en bij VVR uit Rijsbergen.

Dit seizoen koos hij er vanwege drukke werkzaamheden voor om geen club te leiden, al fungeerde hij wel enige tijd als interim-trainer bij Hoeven tussen het vertrek van Kees Daemen en de komst van Eric Koenraads in.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.