Volledig scherm

JEKA laat Zeelandia ontsnappen

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Degradatiekandidaat JEKA zag een 0-1-voorsprong in de slotfase ongedaan gemaakt worden tegen Zeelandia Middelburg. In Zeeland wonnen de mannen van trainer Rogier Veenstra met 2-1.

De bezoekers uit Breda kwamen zeven minuten voor rust op voorsprong. En aanvankelijk lukte het de thuisploeg ook in de tweede helft niet om die achterstand weg te werken.

Toch werden de Middelburgers op tijd wakker en werd JEKA over de knie gelegd. Spits Daniël Wissel zorgde voor de gelijkmaker en Mahboeb Rahimi bezorgde Zeelandia op het nippertje de zege door de 2-1 binnen te werken.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."