Volledig scherm

JEKA haalt opvolger Boelens uit eigen gelederen: Bas Liebregts

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - JEKA haalt de opvolger voor trainer Wim Boelens uit eigen gelederen. Bas Liebregts (33) schuift door vanuit de jeugdopleiding en krijgt volgend seizoen de selectie onder zijn hoede.

Liebregts heeft als trainer leiding gegeven aan alle jeugdselectieteams: van de E1 tot en met de A1. De Bredase club vindt de tijd rijp om hem nu de selectie te laten leiden. "Het speelpunt van onze vereniging, doorstroming van onze jeugd naar de selectie, krijgt hiermee een extra dimensie", luidt het statement op de website.

De voorganger van Liebregts, Wim Boelens, kwam ook uit eigen gelederen. Ook Boelens trainde de jeugd voordat hij aan de slag ging bij de selectie. Boelens vertrekt aan het eind van dit seizoen en wordt daarna trainer van UVV'40.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.