Volledig scherm
Daan van den Broek.

Jarig Moerse Boys pakt punt, zege voor Baronie

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Moerse Boys heeft zijn verjaardag gevierd met een puntje tegen HVCH: 2-2. Baronie wist na twee wedstrijden zonder zege weer eens te winnen: 0-2. MOC'17 ging onderuit tegen Nemelaer (3-0).

Op de dag dat Moerse Boys 73 jaar bestaat, begon 'De Moer' goed. Daan van den Broek legde de bal terug op Evert van den Berg, die de 0-1 maakte.

Maar HVCH kwam nog voor rust terug (1-1) en maakte zelfs uit een corner 2-1. Maar Moerse Boys wist terug te komen en alsnog een punt te pakken. Daan van den Broek benutte een strafschop (zie video) en bezorgde zijn ploeg zo de zesde remise van het seizoen. Moerse Boys staat elfde.

Baronie wist na de nederlaag en de remise uit de vorige speelronden weer eens te winnen. NEC werd het slachtoffer: 0-2. Dankzij de zege blijft Baronie stevig aan kop.

MOC'17 is er niet in geslaagd de zege tegen Brabantia een goed vervolg te geven. De ploeg van Natalino Storelli verloor met 3-0 van Nemelaer en staat voorlaatste.

N.E.C.- Baronie 0-2 (0-0) - 0-1 Mustafa Mohammad, 0-2 Jonathan Constansia.

HVCH - Moerse Boys 2-2 (1-1) - 0-1 Evert van den Berg, 1-1 Lars van der Lee, 2-1 Willem Roefs, 2-2 Daan van den Broek (penalty)

Nemelaer - MOC'17 3-0 (2-0) - 1-0 Gijs van Baast, 2-0 Kevin van Kempen, 3-0 Wesley Diepens.