Marouan Moukouh (geel-rood shirt) scoorde de winnende in Delft. (archieffoto)
Volledig scherm
Marouan Moukouh (geel-rood shirt) scoorde de winnende in Delft. (archieffoto) © Pix4Profs/Peter Braakmann

Jaddi en Moukouh helpen Dosko aan bonuspunten in Delft, Rood-Wit speelt weer niet

zondag 1BMet de overwinning in Delft kreeg Dosko twee punten meer dan dat het eigenlijk zou moeten krijgen. Tegen DHC werd een 1-0-ruststand omgebogen tot een 1-2-overwinning. Dosko-trainer Mart van Bree was tevreden met de bonuspunten: ,,Ik zie het als compensatie van de ongelukkige nederlaag die we thuis tegen hen leden.

DHC - Dosko 1-2 (1-0). 1-0 Quinten van de Kraaij, 1-1 Salah Jaddi, 1-2 Marouan Moukouh.
In een saaie eerste helft kwam de thuisclub vlak voor het rustsignaal op voorsprong via een vrije trap. Na rust drong Dosko met de wind schuin in de rug aan, zocht het wat meer in opportunisme en trok het de overwinning in het slotkwartier met twee treffers naar zich toe. Ondanks de goede serie en de koppositie in de tweede periode rekent Van Bree zich nog niet rijk; “We moeten gewoon ons dingetje blijven doen, proberen de twee resterende duels te winnen en vervolgens kijken wat concurrent FC Boshuizen in de inhaalwedstrijden gaat doen”.

Hillegersberg - Rood-Wit afgelast.

  1. Gehandhaafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan
    PREMIUM
    column

    Gehand­haafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan

    ‘Verscherpte coronamaatregelen: voetbalseizoen voor amateurs voorbij’, kopt deze krant afgelopen maandagavond op de eigen website. Ietwat voorbarig zo lijkt het. Want, de KNVB zélf is in deze minder stellig: de bond brengt naar buiten dat de clubs inderdaad tot 6 april op slot blijven, maar er wel degelijk ook voor de amateurs een scenario denkbaar is dat de competitie hervat wordt.