Jack Sweres (links, hier op archieffoto bij zijn vorige contractverlenging nog voor het uitbreken van de coronapandemie) plakt er een derde jaar aan vast bij derdeklasser Zundert. (archieffoto)
Volledig scherm
Jack Sweres (links, hier op archieffoto bij zijn vorige contractverlenging nog voor het uitbreken van de coronapandemie) plakt er een derde jaar aan vast bij derdeklasser Zundert. (archieffoto) © VVZundert.nl

Jack Sweres plakt er nog een jaar aan vast bij Zundert

trainerscarrouselOok na de zomer van 2021 blijft Jack Sweres actief als trainer van derdeklasser Zundert. Met de titelkandidaat stond Sweres voor de coronastop ongeslagen op de eerste plaats.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Tholense Boys in gevarenzone na nederlaag tegen concurrent: ‘Ineens werd ons spel weer schijterig’
  PREMIUM
  Zaterdag derde klasse B

  Tholense Boys in gevarenzo­ne na nederlaag tegen concurrent: ‘Ineens werd ons spel weer schijterig’

  Na het 2-4 verlies tegen de directe concurrent Den Bommel moet Tholense Boys de stormvlag hijsen. De Tholenaren lijken dit seizoen tegen degradatie te moeten strijden. Kogelvangers pakte een nuttige driepunter tegen rode lantaarndrager ZSC’62: 2-1. Halsteren ziet in de subtop DVV’09 over zich heen wippen, na een teleurstellende 4-0 verliespartij in Dirksland.