Volledig scherm
De scheidsrechter wordt tegen de grond gewerkt als hij een nadelige beslissing voor Barca neemt. © Edwin Wiekens / Pix4Profs

Irene '58 wint met 9-0 van een negental Barca-spelers

NACOMPETITIE ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 2-3 bij Irene’58 had Barca een goede kans op promotie naar de vierde klasse. Het werd toch een blamage. De ploeg uit Den Hout walste met 9-0 over de Bredanaars heen.

De overduidelijke cijfers zijn vooral te wijten aan twee rode kaarten. Barca-spelers Richel Nicia en Sidney Raphaela moesten allebei het veld af, waardoor de balans volledig zoek was.

De wedstrijd lag tien minuten stil nadat de scheidsrechter omver werd geduwd door een boze Barca-speler.

Irene'58 lacht desalniettemin en speelt volgend jaar in de vierde klasse.

Barça - Irene’58 0-9 (0-4) – 1. Hassan Lammou (e. d.)0-1 , 2. Erwin Timmermans 0-2, 21. Dennis van Halderen 0-3, 33. Van Halderen 0-4, 46. Van Halderen 0-5, 66. Van Halderen 0-6, 77. Timmermans 0-7, 82. Nicky Molenaar 0-8, 86. Pascal Dingenouts 0-9 .

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."