Charlton Vicento schreeuwt het uit na zijn winnende goal.
Volledig scherm
Charlton Vicento schreeuwt het uit na zijn winnende goal. © BSR Agency

Invaller Charlton Vicento helpt Kozakken Boys aan zege

Kozakken Boys heeft de eerste wedstrijd na de winterstop gewonnen. In de tweede divisie won de ploeg van trainer Rick Adjei met 2-0 van Excelsior Maassluis dankzij doelpunten van invaller Charlton Vicento en Jeffrey van Nuland.

 1. NAC heeft geen route, geen plan, geen lef en geen geduld met jonge talenten
  PREMIUM
  Column

  NAC heeft geen route, geen plan, geen lef en geen geduld met jonge talenten

  Ongetwijfeld lachende gezichten dit weekend bij de mensen van de NAC-jeugdopleiding. Na Ronnie Stam, Nemanja Gudelj en Ömer Bayram eindelijk wéér een zelfopgeleide telg die vanuit de academy de stap naar het internationale voetbal maakt. Al was het vooral nuchter scoutingswerk dat Jan Paul van Hecke relatief laat naar Breda bracht. Pas als 18-jarige kwam de stoere, blonde Zeeuw over van VV Goes. Na 16(!) potjes in het eerste lonkt (via FC Utrecht) de Premier League. Wow.
 2. Bruno Andrade trefzeker voor winnend Halsteren, Moerse Boys schrikt niet van nederlaag bij Juliana'31
  zondag hoofdklasse b

  Bruno Andrade trefzeker voor winnend Halsteren, Moerse Boys schrikt niet van nederlaag bij Juliana'31

  Nieuwkomer Bruno Andrade (ex-Willem II en Helmond Sport) had nog geen halfuur nodig om voor Halsteren te scoren. Fouad Idabdelhay besliste het duel in Nuenen: 0-2. Ondanks een vroege goal van Pim Goossens moest Moerse Boys haar meerdere erkennen in Juliana’31: 3-1. Jorik Mijnhijmer en Moustafa Mohammad zorgden voor een zege van Baronie in Rotterdam bij VOC: 0-2.