Volledig scherm
Verdriet bij Internos na de nederlaag bij Dubbeldam. © Thymen Stolk / Pix4Profs

Internos baalt: geen promotie na verloren wedstrijd in Dordrecht

NACOMPETITIE ZONDAG TWEEDE / DERDE KLASSE - De spelers van Internos zijn er kapot van: ondanks de goede vooruitzichten is het niet gelukt promotie te halen. Een gelijkspel tegen Dubbeldam was voldoende. Het werd 4-2 in Dordrecht.

Het begon zo goed met een goal van Jean Asukaniam in de eerste minuut, maar het daaropvolgende uur kreeg Internos toch drie doelpunten tegen.

De kopbal van Patrick van Drongelen gaf de ploeg uit Etten-Leur weer hoop. Maar toen twintig minuten later de 4-2 viel, werd het moeilijk om de moed erin te houden.

Dubbeldam handhaaft zich, Internos blijft derdeklasser.

Dubbeldam - Internos 4-2 (1-1) - 1. Jean Asukaniam 0-1, 15. Jerry van Ingen 1-1, 48. Jordy Wouters 2-1, 64. Dennis Geschiere 3-1, 65. Patrick van Drongelen 3-2, 85. Jurgen Abrahamse 4-2.

  1. Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys
    ZATERDAG 4B

    Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys

    Door een 2-0 zege op Vrederust handhaaft Smerdiek zich tussen de topploegen in de vierde klasse B. De formatie van Bram Kot staat op de derde plaats met slechts een punt achterstand op de koplopers Halsteren en DwO ’15. Vosmeer won met 2-3 van Hansweertse Boys. Het was de eerste seizoenzege van de ploeg van Bram Kot die hierdoor afstand neemt van de laatste plaats. Stavenisse verloor met 4-2 van Cadzand en is nu hekkensluiter.