Volledig scherm
Halsteren-spits Fouad Idabdelhay. © Pix4profs/Iman Fase

Idabdelhay wipt weer over Van de Lande heen

zilveren schoenEen derbyzege, de herovering van de koppositie in de hoofdklasse én het Zilveren Schoen-klassement: voor Fouad Idabdelhay was de laatste zondag van november een topdag.

Fouad Idabdelhay is weer koploper van het Zilveren Schoen-klassement. De spits van Halsteren scoorde een keer tegen Moerse Boys en werd matchwinner. Zijn concurrent Joris van de Lande kwam afgelopen weekeinde niet tot scoren voor SAB. En dus is Idabdelhay weer lijstaanvoerder. Nipt is de voorsprong wel: een half punt scheidt de nummer één van de nummer twee.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.