Volledig scherm
PREMIUM
Fouad Idabdelhay in het shirt van Halsteren © Pix4Profs/Tonny Presser

Idabdelhay voelde zich bij Halsteren eindelijk weer voetballer: ‘Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden’

het seizoen vanZeven doelpunten in de acht wedstrijden die hij meedeed. Een treffer per 95 minuten. Uitstekende cijfers voor een spits. Maar het belangrijkste: Fouad Idabdelhay (31) voelde zich bij hoofdklasser Halsteren eindelijk weer voetballer. 

Hoe zijn terugkeer in de voetballerij is bevallen? Daar laat hij geen twijfel over bestaan. ,,Het was super, man”, klinkt het enthousiast aan de andere kant van de lijn over de vijf maanden die hij bij Halsteren meedeed. Twee jaar had de goaltjesdief geen wedstrijd meer gespeeld. Hij was klaar met het spelletje, mede door vervelende ervaringen in het buitenland.  Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en hij besloot de kicksen toch weer onder te binden. ,,Bij Halsteren begon ik zonder al te hoge verwachtingen. Ik wilde vooral kijken of ik het nog leuk zou vinden.”

  1. Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    In de laatste reguliere speelronde voor de winterstop zorgde het gure herfstweer voor de nodige afgelastingen in zaterdag 3B. Koploper Halsteren week uit naar het kunstgras waar het runner-up Klundert versloeg. De voorsprong op de concurrenten (die weliswaar minder wedstrijden speelde) nam daardoor toe. Internos kende geen genade voor de zeven overgebleven spelers van Dosko en scoorde zes keer in twintig minuten.