Volledig scherm
stockfoto © Thinkstock

HSC'28 bereikt overeenkomst met SPS-trainer Verweij

TrainerscarrouselAnton Verweij wordt de nieuwe trainer van HSC’28. Dat maakte de club vrijdagmiddag bekend. Verweij volgt de vertrekkende Johan Claassens op.

Of Verweij in de vierde óf vijfde klasse gaat werken is nog geen zekerheid. HSC'28 is momenteel verwikkeld in een hevige degradatiestrijd. De vierdeklasser staat momenteel op de laatste plaats, maar volgt concurrenten DIOZ en Grenswachters nauw.

Verweij is momenteel trainer van SPS. De club uit Poortvliet komt uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Bij die club is Verweij één seizoen in dienst. Daarvoor stond de oefenmeester vier seizoenen voor de groep bij NVS.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.