Volledig scherm
stockfoto © Thinkstock

HSC'28 bereikt overeenkomst met SPS-trainer Verweij

TrainerscarrouselAnton Verweij wordt de nieuwe trainer van HSC’28. Dat maakte de club vrijdagmiddag bekend. Verweij volgt de vertrekkende Johan Claassens op.

Of Verweij in de vierde óf vijfde klasse gaat werken is nog geen zekerheid. HSC'28 is momenteel verwikkeld in een hevige degradatiestrijd. De vierdeklasser staat momenteel op de laatste plaats, maar volgt concurrenten DIOZ en Grenswachters nauw.

Verweij is momenteel trainer van SPS. De club uit Poortvliet komt uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Bij die club is Verweij één seizoen in dienst. Daarvoor stond de oefenmeester vier seizoenen voor de groep bij NVS.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.