Volledig scherm
Cas van den Broek van Moerse Boys © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Hoofdklassedebuut Moerse Boys één dag vervroegd in verband met Bloemencorso

Moerse Boys speelt de eerste wedstrijd van het seizoen in de hoofdklasse niet op zondag 1 september, maar op zaterdag 31 augustus. Het uitduel met UDI’19 is op verzoek van de Klein-Zundertse ploeg verplaatst in verband met het Bloemencorso.

Elk jaar vindt op de eerste zondag van september het Bloemencorso plaats in Zundert. Moerse Boys hoefde de vorige jaren niet te spelen op die dag omdat de competities in district Zuid 1 sinds het seizoen 2017-2018 pas eind september starten. Maar de hoofdklasse, waarin Moerse Boys komend seizoen uitkomt, begint eerder: de KNVB had de Klein-Zundertse ploeg ‘gewoon’ ingepland op de zondag van het Corso. 

Moerse Boys heeft tegenstander UDI’19 echter bereid gevonden om de wedstrijd te verplaatsen. De aftrap op Sportpark Parkzicht is zaterdagavond om 18.00 uur. Op zondag 8 september speelt Moerse Boys de eerste thuiswedstrijd tegen RKZVC.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.