Nederland,  Almkerk, trainer van voetbalclub Almkerk Ad van Seeters
Volledig scherm
Nederland, Almkerk, trainer van voetbalclub Almkerk Ad van Seeters © copyright Marc Bolsius

Honkvaste Van Seeters langer bij Almkerk

trainerscarrouselAd van Seeters is ook volgend seizoen trainer bij VV Almkerk. Zijn contract is met één seizoen verlengd. Ook het contract van assistent Frank Jongbloets is verlengd.

Als trainer van Almkerk keerde Ad van Seeters deze zomer terug in Heusden en Altena en bij het zaterdagvoetbal. Begonnen in het zondagvoetbal (onder meer werkzaam bij Baronie, SC Gastel, Beek Vooruit en Veerse Boys) streek hij in het seizoen 2006/07 neer bij zaterdagclub Kozakken Boys. Daar bleef hij vier seizoenen, om vervolgens terug te keren naar de zondag bij achtereenvolgens DESK en TSC. 

Zes jaar Baronie, vier jaar Kozakken Boys, vijf jaar DESK en vier jaar TSC. Het tekent de honkvastheid van Van Seeters. ,,Als er een warm gevoel is en wederzijds respect, waarom zou je dan snel verkassen? Ik heb ook absoluut niets met het woord houdbaarheidsdatum”, zei hij eerder tegen deze site. Nu tekent hij dus bij in Almkerk. 

Almkerk komt uit in zaterdag 1C en strijdt eind dit jaar in de derby tegen Altena voor een plaatsje in de volgende ronde van de beker.