Volledig scherm

Hoevenaren verlengt bij Dussense Boys

ZONDAG VIJFDE KLASSE C - Het clubbestuur van Dussense Boys heeft besloten om het lopende contract met hoofdtrainer Antoine Hoevenaren met een jaar te verlengen.

Hoevenaren is nu bezig aan zijn eerste termijn, maar zal dus ook komend seizoen voor de groep staan bij de zondagvijfdeklasser. Dussense Boys degradeerde in 2015 na twee seizoenen uit de vierde klasse. Momenteel staat de ploeg onder leiding van Hoevenaren vierde in zondag vijfde klasse C, niet ver achter WSJ, Tuldania en Neerlandia’31. Hoevenaren was eerder assistent bij Altena en hoofdtrainer bij Be Ready in Hank.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."