Volledig scherm
Eric Koenraads op de schouders na de titel voor Hoeven.

Hoeven gastheer VoetbalAwards 2019 op vrijdag 7 juni

VV Hoeven is gastheer voor de BN DeStem VoetbalAwards 2019. Op vrijdag 7 juni worden de beste (vrouwen)ploegen, spelers, coaches en topscorers door deze krant in het zonnetje gezet op het Hoevense sportpark.

Paul Moss, voorzitter van de huidige tweedeklasser, is in zijn nopjes met de organisatie van het awardsgala van BN DeStem. ,,We zullen er met veel plezier een mooie avond van gaan maken."

Zelf viel Hoeven vorig seizoen in de prijzen toen het kampioenschap in de derde klasse A op overtuigende wijze werd binnengehaald. Oefenmeester Eric Koenraads ontving de award voor Beste Trainer.

Vorig jaar

De vorige editie, gehouden in Bavel bij de derdeklasser van het dorp, leverde prijzen op voor Ibrahim Ikililou (Zilveren Schoen, SC Hoge Vucht), Rood-Wit (Ploeg van het Jaar), Ariën Pietersma (Speler van het Jaar, Halsteren), VV Bavel (Vrouwenploeg van het Jaar) en dus Koenraads.

Wie de opvolgers zijn van deze awardwinnaars, zal begin juni op een hopelijk mooie zomeravond gaan blijken. In mei zullen we de genomineerden in alle categorieën bekendmaken.