Volledig scherm
De gelijkmaker van Jim Franssen van Hoeven. Hij klopt doelman Niels van Sundert. © Joris Knapen / Pix4Profs

Hoeven doet zichzelf tekort tegen Victoria’03

ZONDAG DERDE KLASSE A - Hoeven is er niet in geslaagd om de Halderbergse derby tegen Victoria’03 te winnen. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Hoeven kwam al binnen het kwartier met 1-0 achter. Victoria’03-spits Halil Oztürk nam de bal aan op zijn borst en vervolgens schoot de boomlange spits keihard raak.

Na de thee zakte Victoria’03 weg en ging Hoeven nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Jim Franssen scoorde na tien minuten in de tweede helft de 1-1, nadat Victoria’03-doelman Niels van Sundert de bal los liet.

Hoeven maakte het meeste aanspraak op de drie punten. Zo waren Jens Wirix en Cyriel van der Veen dichtbij een treffer, maar Van Sundert herstelde zijn fouten door tweemaal voor redding te zorgen.

Victoria'03-Hoeven 1-1 (1-0) - 12. Halil Oztürk 1-0, 54. Jim Franssen 1-1

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.