Madese Boys likt de wonden nadat het twee weken geleden met 14-0 van Kruisland verloor. Trainer Dion Schuurmans (links) en speler Koen van der Pluim zien genoeg potentie in de spelersgroep van Madese Boys.
Volledig scherm
PREMIUM
Madese Boys likt de wonden nadat het twee weken geleden met 14-0 van Kruisland verloor. Trainer Dion Schuurmans (links) en speler Koen van der Pluim zien genoeg potentie in de spelersgroep van Madese Boys. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Het nieuwe Madese Boys heeft tijd nodig, maar trainer Schuurmans ziet genoeg talent voor mooie toekomst

Tijd om ervaring op te doen: dat heeft het ‘nieuwe’ Madese Boys nodig. En dat gaat met horten en stoten, zo bleek in de seizoensouverture. Maar met de van blessures terugkerende sterkhouders, heeft ook deze selectie genoeg potentie.

  1. De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trainer hekelt mentaliteit van laatkomers
    zondag 5a

    De Schutters stunt bij Molenschot, TPO-trai­ner hekelt mentali­teit van laatkomers

    De Schutters stuntte op bezoek bij Molenschot door met 0-1 te winnen. Levente Papp zorgde met een doelpunt na een halfuur spelen voor de volle buit. Twee spelers van TPO kwamen te laat bij de wedstrijd en mochten daardoor op de bank beginnen. De vervangers konden niet voorkomen dat de ploeg met 1-4 verloor van SVG. OVV’67 won in een zinderende topper van TVC Breda waardoor Neerlandia’31 de koppositie overnam.