Fouad Idabdelhay (geel shirt) zag Kruisland-spits Youri Rombouts (15), Cluzona-spits Ruben Maas en DSE-spits Pjotr Hendrickx (beiden 14) vaker scoren in 2021. (archieffoto)
Volledig scherm
PREMIUM
Fouad Idabdelhay (geel shirt) zag Kruisland-spits Youri Rombouts (15), Cluzona-spits Ruben Maas en DSE-spits Pjotr Hendrickx (beiden 14) vaker scoren in 2021. (archieffoto) © peter van trijen/pix4profs

Het (korte) amateurvoetbaljaar in cijfers: dit zijn de winnaars en verliezers van 2021

Het West-Brabantse amateurvoetbaljaar begon pas op 22 augustus met een 1-1-gelijkspel tussen Dongen en JOS Watergraafsmeer in de derde divisie. Op 5 december eindigde het vroegtijdig met de veelbesproken 1-2 bij RBC - TSC. Een terugblik op een veel te kort jaar.

  1. ‘Het voetbal was de grote verliezer afgelopen zondag’

    ‘Het voetbal was de grote verliezer afgelopen zondag’

    Géén enkele ruimte voor discussie. Iedere vorm van geweld in óns amateurvoetbal moet keihard bestraft worden. Wat zich zondag afspeelde in de catacomben van het Atik Stadion in Roosendaal kan absoluut níet door de beugel. Na afloop van de door RBC verloren wedstrijd ontstaat er een grote vechtpartij waarbij drie Oranjehemden een TSC’er te lijf gaan. Een schande. Het drietal krijgt ver na het laatste fluitsignaal, volkomen terecht, de rode kaart. Een blamage voor zowel de club als voor de daders. De KNVB stelt meteen een onderzoek in.