Jan Hereijgers jr., uiterst links, trekt ook volgend seizoen zijn trainersjas aan bij Schijf. (archieffoto)
Volledig scherm
Jan Hereijgers jr., uiterst links, trekt ook volgend seizoen zijn trainersjas aan bij Schijf. (archieffoto) © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Hereijgers jr. jaar langer bij Schijf

trainerscarrouselOok volgend seizoen zal Jan Hereijgers jr. zijn plaats in de dug-out innemen. De trainer, die afgelopen zomer het stokje overnam van huidig Achtmaal-trainer Cees van Beers, begint aan zijn tweede seizoen op Sportpark de Zoek.

Hereijgers jr. begon zijn trainerscarrière in 2016 bij het destijds naar de vijfde klasse gedegradeerde Wernhout en loodste de club naar de tweede plaats. Via de nacompetitie promoveerde hij naar de vierde klasse. Na zijn tweede seizoen, waarin hij keurig negende eindigde, nam Hereijgers jr. een trainerssabbatical van één jaar.

Bij Schijf volgde hij Cees van Beers op. Van Beers moest noodgedwongen vertrekken omdat hij niet over de juiste trainerspapieren beschikte om een derdeklasser te coachen. Hereijgers jr. trok de stijgende lijn die onder Van Beers was ingezet door en staat tijdens de winterstop op een keurige vijfde plaats in de derde klasse. Op 26 januari hervat Schijf de competitie met een thuiswedstrijd tegen VVR.