DSE bleef na het duel met FC Eindhoven weer met lege handen achter.
Volledig scherm
PREMIUM
DSE bleef na het duel met FC Eindhoven weer met lege handen achter. © Doris van Gool / DCI media

Hekkensluiter DSE houdt koploper FC Eindhoven in bedwang, maar gaat door keepersfout toch de mist in

TopklasseDSE begon de tweede seizoenshelft met een lastige uitwedstrijd tegen koploper FC Eindhoven. Ondanks dat het verschil op het veld niet zo groot was, stond DSE aan het einde weer met lege handen. Een fout van de keeper betekende een 1-0 nederlaag.

 1. METO heeft de smaak te pakken: ‘Komen nu twee lastige derby's aan’
  PREMIUM
  Vierde klasse B

  METO heeft de smaak te pakken: ‘Komen nu twee lastige derby's aan’

  Na overwinningen op BSC en NSV heeft METO ook tegen hekkensluiter DIOZ met 3-0 de volle buit binnen gehaald. Door deze resultaten is de formatie van Ronald Broos geklommen van de voorlaatste naar de negende plaats op de ranglijst. Het ontlopen van de nacompetitie is hiermee nog lang niet gerealiseerd, maar een veilige achtste plaats, wat begin februari nog onwaarschijnlijk leek, is nu wel in zicht voor de club uit Hoogerheide.
  Roosendaal, Bergen op Zoom
 2. 38 jaar oud en vier jaar niet echt getraind, maar Niels Hopmans is het scoren nog niet verleerd
  PREMIUM
  Zaterdag 3B

  38 jaar oud en vier jaar niet echt getraind, maar Niels Hopmans is het scoren nog niet verleerd

  Tholense Boys verschafte zich wat meer lucht in de degradatiestrijd met een 0-2 zege bij directe concurrent SKNWK. De teruggehaalde Niels Hopmans zorgde voor de bevrijdende tweede treffer. Bovenin deed MOC’17 goede zaken. De formatie van Remco van Haaren versloeg Halsteren met 3-1 en zag concurrent Prinsenland op 0-0 blijven steken bij De Jonge Spartaan. Kogelvangers pakte een driepunter tegen Kruiningen: 1-0.
  Tholen