Volledig scherm
Archieffoto © iStock/ThinkStock

Heefer wil hogerop en verlaat Veerse Boys na één seizoen

ZONDAG DERDE KLASSE B - Emiel Heefer is volgend seizoen niet meer de trainer van Veerse Boys. Dat heeft hij zondag bekend gemaakt.

Heefer houdt het bij Veerse Boys trouwens snel voor gezien. "Na één seizoen al ja. Dat heb ik het bestuur deze week laten weten. Mijn ambities als trainer passen niet bij de mogelijkheden van Veerse Boys. Ik wil hogerop, gesprekken daarover zijn al gaande," aldus de Veerse Boys- trainer.

Eerder was Heefer drie seizoenen lang trainer van Gilze en vier seizoenen trainer van NOAD, waarmee hij naar de derde klasse promoveerde.

  1. De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Ramon Krijnen, speler van Dosko, bezit nog steeds de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week is de beurt aan de eerste trainer die deelneemt aan de reeks: Ger Musters (Zundert).