Volledig scherm
Zilveren Schoen Klassement BN DeStem. © Sander Koreman

‘Hattrick heroes’ vallen op in topscorersklassement

zilveren schoenEen raadsel, om de afgelopen speelronde mee af te sluiten: wat hebben Waspik, METO, Groen Wit, Sprundel, Noad’67, Moerse Boys en Halsteren zaterdag met elkaar gemeen? De oplettende lezer zal al een vermoeden hebben...

Alle genoemde clubs hadden afgelopen weekend een hattrick hero in de gelederen. Lesley Verschuren hielp zijn ploeg Waspik aan een overwinning, Gijs Verresen deed dat voor METO en Tijn van Galen was flink op schot voor het Bredase Groen Wit. 

Sprundel-speler Roy van den Broek had met drie goals een flink aandeel in de 1-6 zege op NSV, Mike de Nijs vond driemaal het net voor de zaterdagtak van Halsteren en reden tot juichen was er ook voor Noad’67 en Joost de Witte, die de eerste overwinning met zijn ploeg pakte. Tenslotte was het Pim Goossens die een hattrick aantekende voor zijn Moerse Boys.

De top-3 van het Zilveren Schoen-klassement blijft ongewijzigd, op één naam na: Ruben Maas leidt de dans, gevolgd door Robin van den Noort en Thomas Schilders. Goossens voegt zich bij het rijtje.

De top-10 (punten-goals):

1. Ruben Maas (Cluzona) 15-10
2. Robin van den Noort (Be Ready) 14-14
3. Thomas Schilders (Dongen) 12-8
     Pim Goossens (Moerse Boys) 12-8
5. Jorik Mijnhijmer (Baronie) 10,5-7
    Loek Schalk (Beek Vooruit) 10,5-7
7. Gijs Verresen (METO) 10-10
8. Jari Langermans (Right Oh) 9-9
     Rémon Koenen (Dongen) 9-6
    Francis Kabwe Manengela (Halsteren) 9-6
    Serdar Gül (Rijen) 9-6
    Roman Witting (Unitas'30) 9-6

Check het volledige klassement hier

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.