Robèrt Frérichs heeft zich geruisloos aangepast aan het niveau van de eerste klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Robèrt Frérichs heeft zich geruisloos aangepast aan het niveau van de eerste klasse. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Harde les voor Unitas'30 van snelle leerling Robèrt Frérichs

Een harde les. Zo kan het bezoek van titelkandidaat Alverna aan Unitas'30 beschouwd worden. Als het aan de eersteklasser ligt, leert het er snel van. 

Een kleine week voor de polonaise in Ut Zwaajgat in gang wordt getrokken, moest de ontvangst van Alverna voor Unitas'30 het startsein van de feestweek worden. De gasten leden tot dusverre het minste puntverlies in de competitie en de thuisploeg ging het kalenderjaar niet bepaald als een komeet van start, maar bravoure was er volop. Op Sportpark de Lage Banken krijgt men tegenwoordig niet zo snel meer knikkende knieën van een aansprekende tegenstander. Unitas is in een half jaar een gerespecteerde eersteklasser geworden, waar men rekening mee dient te houden.

  1. Gehandhaafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan
    PREMIUM
    column

    Gehand­haafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan

    ‘Verscherpte coronamaatregelen: voetbalseizoen voor amateurs voorbij’, kopt deze krant afgelopen maandagavond op de eigen website. Ietwat voorbarig zo lijkt het. Want, de KNVB zélf is in deze minder stellig: de bond brengt naar buiten dat de clubs inderdaad tot 6 april op slot blijven, maar er wel degelijk ook voor de amateurs een scenario denkbaar is dat de competitie hervat wordt.